Tilaa ilmakuvakirjoja

Hinta sisältää alv:n 10%. Toimituskulut lisätään hintaan.
Soitamme tilausvahvistuksen.

Pakollinen tieto *

Rakennettu Suomi ilmastaRakennettu Suomi ilmasta - loppuunmyyty.
Nyt Suomi ilmasta -menestysteos sai jatkoa, kun tekijät kertoivat miten ihminen on tätä maata rakentanut. Kuvitus seuraa historiamme kulkua muinaisesta asuttamisesta läpi ruotsin- ja venäjänvallan aikojen itsenäisen Suomen kehitysvaiheisiin ja nykypäivään. Kuvat ja teksti opettavat näkemään ja ymmärtämään, mihin pellot on raivattu, kylät ja kaupungit rakennettu, mihin tiet, rautatiet ja vesiväylät on vedetty, mihin teollisuus ja satamat ovat asettuneet. Kuvitus kertoo havainnollisesti eri aikakausien rakentamisesta, yhtä hyvin erilaisista kaupunkirakenteista ja asemakaavoista kuin vapaa-ajan keskuksista.

 
Kirjoita myös tämä tieto

Suomi ilmasta

Suomi Ilmasta
Tammen kustantama kuvakirja valittiin WWF:n toimesta vuoden luontokirjaksi 2007. Suomen ja englanninkieliset kirjat ovat saavuttaneet suuren suosion yritysten ja yhteisöjen lahja- ja PR-tuotteena Suomesta. Suomen tunnetuimman ilmakuvaajan Hannu Vallaksen loistelias kuvateos vie meidät katselemaan kotimaatamme linnun silmin. Lennämme yli Suomen ja läpi vuodenaikojen: Ahvenanmaan uloimmilta hyljeluodoilta Varsinais-Suomen vanhojen kulttuurimaisemien kautta Pohjanmaan maankohoamarannikkoa ja lakeuksia seuraten kohti Käsivarren kesälläkin lumisia tuntureita, pääkaupunkiseudulta pohjoiseen yli Hämeen, Päijänteen, Oulujärven ja metsä-Lapin aina Utsjoelle saakka, kaakonkulmalta Saimaan sokkeloitten ja Kolin vaarojen yli Kuusamoon sekä pitkin etelärannikkoa Saaristomereltä Virolahdelle.


 

 
Kirjoita myös tämä tieto

Helsinki ilmastaHelsinki ilmasta - metropoli
Editan kustantama koko pääkaupunkiamme - metropoli-aluettamme - kuvaava ilmakuvakirja ilmestyi kesällä 2008. Tämä upea kuvateos vie meidät lennoille Helsingin metropolialueen ylle. Pääsemme sukeltamaan kuvaajan matkassa pilvien lomitse eri puolille pääkaupunkia ja katsomaan tuttuja maisemia ja kortteleita aivan uudesta näkökulmasta. Sadat ilmakuvat tuovat kiehtovan näkökulman Helsingin ja koko metropolialueen kasvuun ja rakenteeseen.

Maailman kaunein saaristoMaailman kaunein saaristo -  loppuunmyyty.


Suomen saaristo on maailman kaunein myös ilmasta nähtynä. Hannu Vallaksen kuvaamaa, vuonna 2007 ilmestynyttä kirjaa Suomi ilmasta on kiitelty ja kehuttu. Kuvateoksessaan Maailman kaunein saaristo Vallas ikään kuin palaa juurilleen – lähtihän hänen koko mittava lentokuvaajatoimintansa alkuun siitä kun hän ilmavoimien merivalvontalentäjänä ihastui saariston suurenmoisiin näkymiin.


 
Kirjoita myös tämä tieto

Suomen kunnat ja kaupungitSuomen kunnat ja kaupungit -kirjasarja
Perhemediat Oy:n kustantama 3-osainen kaikki Suomen kunnat ilmakuvin esittelevä kirjasarja ilmestyi kesällä 2008. Kirjasarja on dokumentti 2000-luvun alun Suomesta, ennen suurta kuntamullistusta. Suomen kunnat ja kaupungit –kirjoissa esitellään maa lääneittäin, kerrotaan läänien maakuntajako sekä esitellään paikkakunnat yksityiskohtaisesti. Kirjoissa käydään läpi jokainen Suomen kunta ja kaupunki Hannu Vallaksen ottamin upein ilmakuvin. Tarja Mäkinen on koonnut kunnista kattavasti perustietoa, jonka perusteella lukija saa kohteesta erinomaisen yleiskuvan. Lisäksi kirjoissa on värikkäät kuvat vaakunoista.

 
Kirjoita myös tämä tieto

Suomen kunnat ja kaupungitZachris Topeliuksen (1818-1898) juhlavuoden merkkiteos. Maakuntien Suomi 1-3 on merkkiteos, joka sisältää Topeliuksen teokset Suomi kuvissa ja Matkustus Suomessa sekä kolme asiantuntija-artikkelia. Teoksessa on mm. 160 kuva-aukeamaa, joiden vasemmalla sivulla on alkuperäisteoksen kuva ja oikealla värillinen ilmavalokuva.
lmakuvaaja Hannu Vallas on ikuistanut tätä teosta varten topeliaaniset näkymät sellaisina kuin ne ovat nyt 1990-luvun lopulla. Kuvateksteissä kerrotaan mitä on tapahtunut sen jälkeen kun Topelius kuvaili näitä näkymiä sanallisesti.

 
Kirjoita myös tämä tieto

 
Kirjoita myös tämä tieto

 
Kirjoita myös tämä tieto

 
Kirjoita myös tämä tieto

 
Kirjoita myös tämä tieto

 
Kirjoita myös tämä tieto